KÉPZÉS TUDATOS CÉGVEZETŐKNEK

Amit egy cégvezetőnek muszáj tudni a könyvelésről

Ön pontosan tudja, melyik mutatót kell figyelnie ahhoz, hogy vállalkozása mindig fizetőképes maradjon? Ha nincs tisztában a pénzügyekkel legalább alapfokon, annak cégére nézve komoly következményei lehetnek.

Ennek ellenére ügyfeleink fejében rengeteg a fehér folt tevékenységünkkel kapcsolatban, mert kínosnak érzik megkérdezni, mi mit jelent a szakmánkban.

Amit egy cégvezetőnek muszáj tudni a könyvelésről

Képzésünk ezt a homályt hivatott eloszlatni és bebizonyítani, hogy nem elég „csak” fizetni a számlákat, érteni is kell, mire költünk!

Képzéseink

Időpontok: 2019. szeptember 27-28.
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 25.
Helyszín: 1139 Budapest, Váci út 99. 4-es épület 1. emelet
A képzés limitált létszámmal indul: max. 8 fő

Kinek lehet hasznos a képzésünk?

Annak…

 • aki nem tudja, a pénzéért mit csinál a könyvelője, egyáltalán mi a könyvelő dolga és mi nem
 • aki szeretné érteni is azt, amit könyvelője mond
 • akinek fontos, hogy rálátása legyen könyvelője munkájára
 • aki hisz az ösztönös, de még inkább a racionális döntésekben

Kinek ajánlott képzésünk?

Annak a cégvezetőnek…

 • aki a háta közepére kívánja a könyvelést, mégis valamilyen szinten muszáj foglalkoznia vele
 • akinek semmilyen előképzettsége nincs ezen a területen
 • akinek fontos, hogy értse a mérleget, és képes legyen a számokat értelmezni

… és kinek elengedhetetlen a képzésünk?

Annak…

 • aki, bár ügyvezető/tulajdonos saját vállalkozásában, pénzügyi hozzáértés nélkül cége irányítását tulajdonképpen a könyvelőjére bízza
 • aki már súlyos összegeket fizetett azért, mert nem értett a pénzügyekhez
 • akinek pontosan és naprakészen kell ismernie cége pénzügyi helyzetét

Meggyőztük? Akkor ne felejtse: azért, hogy minél hatékonyabban (műhelymunka keretében) adhassuk át ismereteinket, szándékosan kis csoportokkal dolgozunk. A létszámot éppen ezért: 8 főben maximalizáltuk. Ha érteni szeretné a könyvelője nyelvét, ne maradjon le, jelentkezzen most képzésünkre!

Mire számíthat, ha részt vesz a kétnapos képzésünkön?

 • Közérthetően tisztázzuk a pénzügyi fogalmakat, az alapvető összefüggéseket
 • Képet kap arról, mit tesz a könyvelője és azt is, hogy mit (miért) nem tesz
 • A könyvelésből kapott adatokat érteni fogja és azt is tudni fogja, mit kezdjen velük
 • Nagy biztonsággal meg tudja majd állapítani, hogy mi az a csalás a könyvelésben, ami csődbe viheti a legjobb vállalkozást is
 • Képessé válik arra, hogy olvasson a mérlegből és a számok mögötti jelentéseket értelmezni tudja

Mit tartalmaz a képzési csomagunk?

 • Kétnapos, átfogó képzést a könyvelői ismeretekről, a hozzátartozó jegyzetekkel
 • A szünetekben kávét és ásványvizet
 • A kétnapos rendezvény végén egy a képzés elvégzését igazoló oklevelet, amellyel a szervező Czinege AT Kft. könyv- és számviteli szolgáltatásából 2,5%-os kedvezményt kap

Mennyibe kerül a képzésünk?

A kétnapos képzés díja: 160.000 Ft + áfa/fő

Fizetés módja: előre utalással – foglalja le a helyét most!

Kérjük az utalás közlemény rovatába írják be: „Képzés dátuma + cégnév + résztvevő neve”

Banki adatok:
Czinege AT Kft.
Budapest Bank 10102244-03637106-00000002

További információkért forduljanak dr. Espár Alexandrához; kepzes@czinegekft.hu; tel: +36 20 544 1445

Még hezitál? Akkor olvassa el, hogy mi volt a véleménye azoknak, akik már részt vettek korábbi tréningünkön!

Mit nyertem az Adópartner március 28-29-i képzésével?

A mai nap egy megvilágosodás volt, beláttam egy rendszer mögé! Segített abban is, hogy felismerjem: milyen fontos, hogy az én fejemben lévő rendszer összehozható legyen a könyvelőm rendszerével, és könnyebben igazodjunk el egymás világában.
P.Zs. pénzügyes, Kodguru Kft.

Nagyon profin összeállított anyag, profi előadással! Stabil, érthető adatokat kaptam, jól átadva, élvezetesen, ami ebben a témában külön ritkaság. Meglepődtem, hogy idegen cégek mérlegeinek számai mögé kezdek látni. Ezt nem gondoltam volna! Nagyon jó, hogy ezt csinálod, Klári! Sok-sok-sok cégvezetőnek látnia kell ezt. Telekesi Judit ügyvezető, Mentor Training Kft

Világos képet kaptam! Megtanultam, mit és hogyan kell kommunikálnom a könyvelőmmel, hogy partner lehessen a céljaim elérésében. Két fontos eszközt is kaptam, hogy lássam a vállalkozásom termelésének irányát. Ezzel azt is látom, hogy a célok irányába, azaz a bőség irányába és ennek fenntartásának irányába halad-e. Tudom, mikor és HOGYAN! kell beavatkoznom.
Tarnai Tímea ügyvezető, Kodguru Kft

Jobban megértettem, hogy az életben hogyan működik a könyvelés és a pénzügyek. A mérleget és az eredménykimutatást tudom értelmezni. Értem, hogy min múlik egy cég túlélése, és ezt hogyan lehet könnyen nyomon követni.
Galbács Lőrinc egyetemista, mérnök-informatikus

Mit adott Neked ez a mai nap?

Igazi megvilágosodást egy-egy évek óta cipelt elakadásomban, értelmezési hiányosságban. Rendszert, logikát, tisztább fejet – megerősítést, hogy jó az irány, ahogy a céget vezetem.
Koricki Adrienn, Salio Kft.

Eddig csak kapizsgáltam, hogy a könyvelőkkel való kommunikáció miért kevésbé eredményes. Megértettem, hogy nekem kell elmondani a terveimet, igényeimet, és akkor várhatom el, hogy helyesen könyveljenek, és olyan adatokat kapjak, amire nekem van szükségem. Így tudnak nekem segíteni.
Forgó Nándor, Creative Print Kft.

Jól szervezett, érthető előadást. Az alapok tisztázását. Érthető, világos összefüggések, jól értelmezhető gyakorlati példák. Rendkívül hasznos volt. Köszönöm!
T.P., egyéni vállalkozó

Sok homályos, „félelmetes” kifejezés értelmet nyert. Nagyon örülök, hogy nem kell tartanom a könyvelőtől és a könyveléstől, mert megszűnt a misztérium, ami eddig körülölelte számomra ezt a szakmát. Természetesen „büfé” nem vagyok, de nekem ennyi egy jó könyvelővel bőven elég! Örülök, hogy a józan paraszti ész elég ahhoz, hogy nagyon rossz irányba ne mozduljon el a cég működése, de látom, hogy nagyon fontos a könyvelő munkája.
Szántay Tímea, Certunion Hungary Kft

Nagyon sokat! Merszet a kérdezéshez és a magyarázatokhoz a taggyűlés előtt. Motivációt ahhoz, hogy merjem szorosabbra fogni a gyeplőt, mert már tudom, mit kell figyelni. Biztonságot egy fura világban. Szemléletes példákon keresztül a túlmisztifikált dolgok megszelídültek.
Sz. M., Certunion Hugary Kft

Rájöttem, hogy a könyvelőmnek el kell mondanom, hogy bizonyos számláknak mi az értelme vagy célja. Sok szót sikerült tisztázni, és már értem, hogy mit jelent a könyvelés szempontjából. Még több megértést, főleg a mérlegről és az eredmény-kimutatásról. Jobban tudok olvasni a sorok között, és értelmezni egy vállalkozás állapotát.
P. Z.

Megvilágosodást, eligazodást a főkönyvi szavakban.
M. B.

Amit gyakorlati tapasztalat nélkül a főiskolán megtanultam, azt évekkel később kellett csak használnom a gyakorlatban. Természetesen addigra már mindent elfelejtettem. Ezzel a képzéssel (és a gyakorlati tapasztalatokat is felhasználva) egy olyan szintre jutottam, hogy értem, mi, miért és hol van a mérlegben, főkönyvben. Rájöttem, miben tudok én segíteni a könyvelőnek, hogy hogyan fog minden számla / tétel a megfelelő helyre „könyvelődni”. A képek segítségével sokkal egyszerűbb volt ennek a száraz témának a megértése.
Köves Tamás, DLA Kft.

Lendületet és a könyvelésből fakadó adatok alaposabb ismeretét. Továbbá felismertem, hogy hogyan tudom alkalmazni a megszerzett tudást. Köszönöm. L. A.

 
 
""
1
Jelentkezési lap
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder